Arama
Arama Sonuçları
Sağlık-Sen'den 2 ilçeye ziyaret
Kastamonu Sağlık Sen Şubesi, ilçe ziyaretleri kapsamında Hanönü ve Taşköprü ilçesindeki sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
‘Maaş artışı, tüm çalışanlara eşit uygulanmalı’
Büyükkapucu: Maaş artışı, tüm çalışanlara eşit uygulanmalı
Sağlık Sen’den Hemşireler Günü mesajı
Sağlık Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, 12 Mayıs hemşireler günü dolasıyla yazılı basın açıklaması yayımladı.
422 sağlık çalışanı şiddete maruz kaldı
Sağlık Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, 2022 yılı şiddet raporunu açıkladı. Öz, ‘2022 Yılı Sağlıkta Şiddet Raporu’na göre sağlık çalışanlarına yönelik 249 şiddet olayının meydana geldiğini, 422 sağlık çalışanının ise şiddete maruz kaldığını açıkladı. Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yayınlanan raporlarla sağlıkta şiddeti bilinir ve duyulur hale getirildiğini kaydetti.
Kılıçarslan, Genç Sağlık İl Başkanı oldu
Sağlık alanında kurulan ve Ekim ayında üye kabulüne başlayan Genç Sağlık Sendikası İl Başkanlığına Süleyman Kılıçarslan getirildi. Bozkurt Devlet Hastanesi Müdürü Kılıçarslan, Gençlik Sendikası İl Başkanı oldu.
Sağlık Sen Mehmet Öz’le ‘yola devam’ dedi
Memur Sendikaları Konfederasyonu’na (Memur-Sen) bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen)6. Olağan Genel Kurulu dün Şerife Bacı Öğretmenevi Salonu’nda yapıldı. Genel Kurul’a Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş da katılım sağladı. Tek listeyle seçime giren Sağlık Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, güven tazeledi.
“Banka promosyon rakamları yenilenmeli”
Türk Sağlık Sen Kastamonu Şube Başkanı Cengiz Büyükkapucu, banka promosyonlarının yenilenmesi çağrısında bulundu. Büyükkapucu açıklamasında; “Resmi başvurumuzu İl Sağlık Müdürlüğümüze yaptık. Anlaşmanın diğer tarafı olan bankaları dakabul edilebilir bir rakam ödemeleri için anlaşmaya ve çalışmaya davet ediyoruz” dedi.
Hayatlarını birleştirdiler
Kastamonu’nun bilinen simalarından Rehabilitasyon Merkezi Teknisyenlerinden Nurullah Harmandaoğlu ve Reyhan Harmandaoğlu çiftinin oğulları Çatalzeytin Meslek Yüksekokulunda Öğretim görevlisi Oğuzhan Harmandaoğlu ile Nufus ve Vatandaşlık Müdürlüğü memurlarından Mehmet ve Şerife Kaya çiftinin Rehabilitasyon Merkezinde Fizyotorapist kızları Kübra Kaya, Rüya Düğün salonunda hayatlarını birleştirdiler.
Şiddete karşı tek yumruk
7-8 Temmuz’da greve gitme kararı alan doktor ve sağlık çalışanları KEAH önünde tepkilerini dile getirdi. Tüm sağlık örgütleri bir araya gelerek, ‘sağlıkta şiddete karşı omuz omuzayız’ mesajı verdi.
“Cezalar, caydırıcı nitelikte değil”
Sağlık-Sen’in mayıs ayı ‘Sağlıkta Şiddet Raporu’ yayımlandı. Rapora göre, sağlık çalışanlarına yönelik 15 şiddet olayının meydana geldiği, 21 sağlık çalışanın mağdur olduğu belirtildi. Sağlık Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamasında; “Mayıs ayında gerçekleştirilen şiddet olaylarına baktığımızda, 33 saldırganın neden olduğu 15 şiddet vakasının yaşandığını görüyoruz. Yaşanan olaylarda 21 sağlık çalışanı mağdur oldu. Gözaltına alınan 12 saldırgan serbest bırakıldı. 2 saldırgan hakkında soruşturma başlatılırken, 2 saldırgan ise tutuklandı. Mayıs ayında adli mercilerin verdiği kararlar bir nebze olsun yüreklere su serperken yine de şiddeti caydırıcı nitelikte değildi” ifadelerine yer verdi.
Sağlık-Sen’den ‘moral’ gecesi
Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi’nin sağlık çalışanlarına yönelik moral ve motivasyon programı geçtiğimiz akşam Ünal Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi
"Taleplerimiz yerinde talepler"
Sağlık Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, yazılı basın açıklaması yayınladı.
Sağlık-Sen, Kızılcahamam'da toplandı
Sağlık-Sen' şubeleri Kızılcahamam'da bir araya geldi.
“Şantaj değil, sadece uyarı”
Sağlık Sen Kastamonu Şubesi Teşkilat Buluşması toplantısını açılış konuşmasını gerçekleştiren, Sağlık Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz;
'Bu ayrımcılık niye?'
Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın açıklaması gerçekleştirildi.
Sağlıkçılar iş bıraktı
Türk- Sağlık Sen Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde uygulanan iş bırakma eylemi kapsamında basın açıklaması yapıldı.
Diş hekimleri Çilekli’de buluştu
Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Öz, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısı ile geçtiğimiz gün Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hekimlerine, bir gün sonra ise merkezin tüm çalışanlarına yönelik Çilekli Restaurant’ta yemek programı düzenledi.